W-TEC Evo 2010

W-TEC Evo 2010

De W-TEC Eraser Evo 2011 is de enige ultra lichte echte race quad op de markt. Het al bewezen concept van de Evo is minimaal gewijzigd. De Evo is nu voorzien van aluminium vervangbare nerfbars.

De geometrie met gedeeltelijk billet aluminium fusees en zwevende schijven met radiaal 4 zuigers zijn dusdanig goed gebleken dat daaraan dit jaar geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Standaard wordt de Evo geleverd met Ohlins PRX-PDS shockbrekers die in samenwerking met de engineering en test afdeling van Ohlins in Zweden getest en afgesteld zijn. Ook worden de schokdempers direct vanaf de Ohlins fabriek in Zweden geleverd, waardoor een zeer constante kwaliteit gewaarborgd is.

Voornamelijk door de toevoeging van het PDS systeem de dempers is een zeer grote verbetering van de vering tot stand gekomen. De Evo wordt nu standaard met beadlock velgen geleverd. Alle bekende innovaties op de Evo samen met bekende speciale features in combinatie met de nieuwe nerfbars is wederom geresulteerd in een fantastische pure Racemachine.

De Eraser Evo is leverbaar met(of voor): 250, 450 en 530 4-takt Motoren. De naloop (geometrie) is traploos instelbaar. Het verstellen van de naloop kan in enkele minuten gedaan worden en is ideaal als op vaak op verschillende soorten banen gereden wordt.

Doordat het frame gemaakt is van 25CrMo4 naadloze precisie buis is de Eraser Evo erg licht zonder dat het frame minder sterk is. De Eraser kan zwaar werk doen voor vele uren. De achteras ophanging met instelbare stereo dempers is stabieler dan de gebruikelijke ophangingen. De achter brug is van een hoogwaardig aluminium billet geproduceerd. Hierdoor is op de achteras, die van speciale legering buis gemaakt is, een flinke gewichtsbesparing gerealiseerd.

In zeer goed staat

Prijs: € 9900,-